Sladká pomsta - Jonasson, Jonas, 1961- (Panteon, 2020)
Hugo Hamlin dostane geniální podnikatelský nápad - založit akciovou společnost, kde si klienti mohou objednat pomstu ušitou na míru. A zakázky se jen hrnou... Nový humoristický román bestsellerového švédského autora. Spoře oděný Masaj v centru Stockholmu, kde mrzne, až praští. Geniální podnikatel prodávající pomstu na klíč. Pár toužící po odplatě. A ten, kterému se chtějí všichni pomstít. Kdo se ještě zamotá do zběsilého víru událostí a jakou roli bude hrát dvojice obrazů nejasné ceny? Jde o skutečná díla, či o padělky? A co s tím má společného papež? Začíná nepředvídatelná jízda napříč kontinenty a světem umění, která vám nedá vydechnout. Nakladatelská anotace. Kráceno.