Rychlá pomoc od bolesti domácími prostředky - Hasalová, Ivana (Splendidum družstvo, 2020)
Kniha nabízí spoustu jednoduchých receptů, jak se rychle zbavit bolesti bez použití pilulek. Nechybí recepty světově známých lidových léčitelů Vangy, Edgara Cayceho, pátera Ferdy ...  Bolest nás provází celý život a zvykat si na léky není pro naše tělo, to nejlepší řešení. Internet je plný zaručených receptů, jak se zbavit bolesti krku, zad, zubů atd., ale kdo má náladu něco hledat na všemožných webech. Ano! Proč hledat babské rady na internetu, když tato kniha nabízí léty prověřené recepty našich předků na jednom místě včetně masáží, akupresury a další. V dnešní moderní době stoupá zájem o lidovou medicínu. Stále častěji věnují lékaři svou pozornost jednoduchým a efektivním léčebným postupům založených na zkušenostech lidových léčitelů. Určitě si každý z vás v tom velkém množství tipů najde rychlou pomoc, jak ulevit od bolesti domácími prostředky.