Oprávněná vražda - Deveraux, Jude, 1947- (Baronet, 2020)
Druhá kniha detektivní série, v níž se v americkém městečku tentokrát řeší záhadná smrt staré ženy. Obyvatelé malého městečka Lachlanu na Floridě zažili otřes, když byly minulý rok pod kořeny spadlého stromu nalezeny ostatky dvou těl. Ačkoliv Sara Medlarová, její neteř Kate a Jack Wyatt postrádají jakékoliv vyšetřovatelské zkušenosti, ocitnou se uprostřed této záhady a snaží se odhalit desítky let staré tajemství. Poté co se jim podaří jen o vlásek uniknout vrahovi, přísahají, že už se do něčeho tak nebezpečného nenechají nikdy znovu zatáhnout - dokud není zavražděna Janet Beesonová. Sara, Kate a Jack jsou odhodláni nechat případ na profesionálech. Brzy je však začnou navštěvovat lidé, kteří jim touží vypovědět svůj příběh a očistit svá jména před triem, jež vyřešilo vraždu Morrisových. Nakladatelská anotace. Kráceno.