Balada o dvou hrdinech - Strohbach, Patrik (E-knihy jedou, 2020)
Paddy Radigan se nechá najmout jako vůdce patroly, která má za úkol dopravit na šibenici nechvalně proslulého banditu Burta Donovana. Zpočátku snadný úkol se mění v noční můru, neboť výpravě je na stopě desperátův bratr Joe se svou zabijáckou bandou. Je jasné, že si vyčká na vhodnou příležitost k útoku. Radigan ve snaze splnit svůj úkol udělá školáckou chybu, která připraví o život několik nevinných lidí a její důsledky Burtovým osvobozením nekončí. Stopař tak zjišťuje, kolik se toho ještě musí o životě naučit, poznává lidi, kteří mu do něj výrazně promlouvají, a vydává se na cestu, která má ulevit jeho neodbytnému svědomí.