Křik zmizelých - Opletal, Ivo (E-knihy jedou, 2020)
Temný thriller o těch nejtemnějších věcech v nás. Průměrný a nedokonalý muž má za úkol odhalit tajemství židovské dívky. Pátrá po něm pouze v noci. Pohybuje se městem, které jako by chtělo zapomenout na svoji minulost spjatou s Židy. Staré rány se opět otvírají, děsivé události znovu vyplouvají napovrch. Příběh má rychlý spád a je plný násilí, sexu, ale i naděje a černého humoru. Jeho děj prohází několika zvraty a vše spěje k překvapivému konci. Kniha nekorektním způsobem pootevírá témata rasismu, antisemitismu nebo šovinismu.