Vire, padni! - Březinová, Ivona, 1964- (Albatros, 2020)
Nezaměstnaný tatínek nachystá pro rodinu překvapení - týdenní prázdninovou terapii na chatě v úplné tmě, bez elektřiny. Když se všichni po týdnu zcela vyčerpaní vracejí domů, netuší, že celá země je v koronavirové karanténě. Rodino, přichystal jsem pro nás fantastickou dovolenou, pronesl při nedělním obědě tatínek a tajuplně se usmál. A tak o jarních prázdninách v jedné chatě nastala očistná terapie. Když po nekonečně dlouhých dnech ze srubu mátožně vylezlo šest sinalých, špinavých, prochladlých, mžourajících postav, bláhově si všichni mysleli, že útrapám je konec. Nikdo netušil, že je čekají mnohem těžší zkoušky. Nakladatelská anotace. Kráceno.