O autech : pohádky na čtyřech kolech - Kahoun, Jiří, 1942-2017 (Albatros, 2020)
Krátké moderní pohádky o nejrůznějších autech. Humorná a zajímavá knížka o tom, co vše lze objevit na čtyřech kolech. A tak se setkáváme s malými i velkými auty všeho druhu. Mohou být ale také různě barevná, z plastu, voňavá, mazaná nebo dokonce i neposlušná. Doplněno veselými obrázky, které potěší snad všechny kluky.