Dopisy od Boha - Bowen, Will (Synergie, 2020)
Autor do knihy vkládá soubor 365 zpráv pro celý rok od Boha. Každý vzkaz pro jednotlivý den a měsíc v roce obsahuje motivační citáty pro oblast duševní hygieny, pro dosažení životní harmonie a vyrovnanosti či výzvu k vnitřní práci na sobě.