Zrcadlový muž - Kepler, Lars (Krimiromán, 2020)
Román ze švédské detektivní série v hlavní roli s komisařem Joonem Linnou. Tentokrát vyšetřuje brutální vraždu nedospělé dívky. Mladá dívka zmizí cestou ze školy. O pět let později se její tělo objeví na hřišti v centru Stockholmu. Díky bezpečnostním kamerám se Joonovi Linnovi podaří najít očitého svědka, jenže se ukáže, že jde o psychicky nemocného muže. Z toho, co viděl, si vůbec nic nepamatuje. Joona se proto spojí s hypnotizérem. Pomůže mu odhalit pravdu? Nakladatelská anotace.