Krvavé hry - Neill, Chloe (Fantom Print, 2020)
Pokračování paranormálně romantické série, odehrávající se v temném a nebezpečném prostředí upířího podsvětí. Okázalí, styloví a sexy - takoví jsou upíři z Domu Cadoganů. Od té doby, co mezi ně Merit nedobrovolně spadla, se jí převrátily naruby nejen biologické hodiny, ale celý život. Výměnou za sílu, přepych a nesmrtelnost. Jenže i taková nesmrtelnost má své stinné stránky. Čím déle žijete, tím spíš na vás někdo může vytáhnout nějakou tu ohavnost z dávné minulosti. Meritin partner a upíří Mistr Ethan Sullivan by o tom momentálně mohl vyprávět, jenže v tom je právě ta potíž: nechce se mu. Odstrkuje od sebe svou Ochránkyni Merit a zatímco ho neznámý útočník zasypává výhrůžkami, Ethan musí obhájit svou kandidaturu na upíří trůn. Po Chicagu se navíc plíží zvrácený zabiják. Místo činu mění v kruté umělecké dílo a zdá se, že upíři a čarodějové mu při aranžování vražedných scén byli velkým vzorem. Kdo upadne v podezření a kdo bude další obětí? Nakladatelská anotace. Kráceno.