Ta, která prohraje - Constantine, Liv (Domino, 2020)
Romance s prvky thrilleru od dvojice amerických autorek, v níž dvě ženy bojují o jednoho muže. Piper na Leovi vadí jediné - jeho snubní prsten. Moc dobře ale ví, že žádné manželství netrvá věčně. Joannu těší, že se Leo vyléčil z hluboké deprese, je zase okouzlující a věnuje se dětem. Ale jeho radost ze života bohužel nevzkřísila ona. Byla to Piper. Natolik ho pobláznila, že se Leo rozhodne opustit Joannu i společně vybudovaný život. Joanna pátrá v Pipeřině minulosti a nalézá znepokojivá tajemství. Dostane strach o život Lea i dětí. Najde včas potřebný důkaz, aby je zachránila? Nakladatelská anotace.