Únosně výstřední : 77 příběhů ze života cestovatele - Váchal, Vladimír, 1991- (CPress, 2020)
Cestopis popisující v 77 příbězích dobrodružství českého cestovatele a digitálního nomáda, který cestuje po celém světě v lehce adrenalinovém duchu, když si například v Arménii stopnul džíp místního generála a podíval se do míst, kam se běžně nesmí.