Foodstyling : jak ze zdánlivě obyčejných jídel vytvořit skvosty na talíři - Fišerová, Kateřina (CPress, 2020)
Návody a tipy předních českých foodstylistů a fotografů, včetně kuchařských receptů, jak připravit, ozdobit a nafotit připravené jídlo.