Atentáty : nezdařené pokusy - Brož, Ivan, 1938-2012 (Petrklíč, 2011)
Populárně-naučná publikace poodhalí pozadí pokusů o atentáty na osobnosti jako Napoleon Bonaparte, královna Viktorie, V. I. Lenin, Adolf Hitler, Charles de Gaulle, Andy Warhol, Jan Pavel II., Margaret Thatcherová a mnoho dalších.