Vampýr z Koňského trhu : detektivní román z doby vlády Václava IV. - Bauer, Jan, 1945- (MOBA, 2009)
Hororový příběh odehrávající se na konci čtrnáctého století v Praze, kde se zcela náhle objevuje vampýr rdousící své oběti.