Báje a pověsti z Čech a Moravy. - Hulpach, Vladimír, 1935- (Libri, 2006)
Další svazek z edice Báje a pověsti z Čech a Moravy obsahuje v obvyklém uspořádání množství pověstí z Domažlicka, Klatovska, Plzeňska, Tachovska a Rokycanska a s jednou závěrečnou pověstí z Bavorska.