Dva diktátorovy pády - Kvaček, Robert, 1932-2024 (Magnet (Pražská vydavatelská společnost), 2008)
Dramatický popis mocenského pádu Benita Mussoliniho a událostí, které mu předcházely. Vzestup a pád italského fašismu a muže, který stál u jeho zrodu.