Divoký západ. - Černík, Jiří, 1942- (Libri, 2002)
Kniha seznamuje s duchovní činností farářů, pastorů i kněží puritánů, separatistů, presbyteriánů, baptistů, episkopálců, metodistů, kvakerů, Moravských bratří, mormonů, protestantů i katolických misií, kteří poskytovali duchovní podporu americkým dobyvatelům a pionýrům. Publikace je doplněna seznamem použité literatury. 20021106 kuhrl D3d1a