Magická kuchařka : tajemství černé kuchyně podle receptářů starých čarodějnic - Dvořák, Otomar, 1951- (Machart, 2011)
Seznámení s tzv. černými kuchyněmi našich prababiček, vesnickými kuchyněmi, kde příprava jídla byla rituálem. Přehled svátků, typických českých jídel, recepty.