Konejšivé signály, aneb, Na jedné vlně s vaším psem - Rugaas, Turid (Edukace (Plot), 2007)
Tzv. konejšivé signály jako součást komunikačního systému psů. Jejich konkrétní podoba a zejména účel - minimalizovat strach, stres, zlost a podobné negativní projevy a emoce, které by mohly vyústit v konflikt a agresi.