Jak budovat multilevelmarketing - Toman, Ivo (TAXUS International s.r.o., 2008)
Nepotřebuješ vůbec obchodní dům ... Zauvažuj na touto myšlenkou. Mnoho lidí si láme hlavu tím, jak zbohatnout. Uvažují jak vydělat, s čím obchodovat, co vyrábět, kam investovat. Prostě jak podnikat. Po čase, když zjistí, co všechno podnikání obnáší, přijde zklamání, neboť v této oblasti nacházejí ne peníze a uspokojení ze své svobody, ale mnoho problémů. Přemýšlej jsi někdy, co to obnáší podnikat třeba tak, že budeš majitelem obchodního domu? Několik takových knih by nestačilo na popsání všech starostí, které bys měl. Já ti nabízím něco úplně jiného. Zde pracuješ kdy chceš, s kým chceš, kde chceš, s výrobkem, který si sám zvolíš, nemáš fixní mzdové náklady, nemusíš vlastnit a udržovat nemovitosti, můžeš začít s nízkým startovním kapitálem, nemusíš dlouho a draze hledat nejlepší a kvalitní spolupracovníky, neboť systém je založen tak, že dobré síly se samy vypracují do čela.