Stroj na peníze I. - Toman, Ivo (TAXUS International s.r.o., 2008)
Tato kniha vznikla přepisem seminářů pro prodejce. Dozvíte se, že  námitkám se dá předcházet, pokud dokážete odhadnout chovaní zákazníka. Jakmile poznáte, jaké jsou příčiny námitek a jak je zvládat, pak pomocí ověřených postupů dokážete jednoduše cvičit s druhými při prodeji.