Údolie - Minier, Bernard (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2020)
Zúfalé prosby o pomoc uprostred noci. Údolie odrezané od sveta. Opátstvo plné tajomstiev. Tajomný les. Séria hrozivých vrážd. Vydesení obyvatelia, ktorí žiadajú spravodlivosť. Obvinenia. Komunita na pokraji chaosu. Nový román od Bernarda Miniera.