Přestaňte řešit h*vna : neničte sami sebe a vezměte život zpět do vlastních rukou - Bishop, Gary John (Via, 2020)
Autor přichází s návodem, jak se přestat sabotovat a začít žít život, po kterém toužíte. Učí, jak ukončit sebezničující chování. Vysvětluje, že příčinou destruktivních cyklů je naše vrozené nastavení. Představuje různé typy lidí a způsoby, jakými sami sebe podrývají. Například: „Nedokážu ušetřit dost peněz.“ „Moje vztahy končí vždycky špatně.“ „Moje práce mě nebaví.“ Dále analyzuje, proč jednáme zrovna takto, včetně běžných „granátů“, které nám vybuchují v životě. Pomůže vám prohlédnout psychologickou mašinérii a zastavit negativní myšlenky a chování, ještě než se rozběhnou. Nakladatelská anotace. Kráceno.