Zachariáš a tajemství stříbrných tenisek - Hotovcová, Eva, 1966- (Fragment, 2020)
Příběh dvanáctiletých dvojčat, která se přistěhovala s rodiči do Prahy uprostřed prázdnin. Dvojčata Lí a Ráďa se právě přistěhovala do Prahy a cítí se zde trošku ztraceně. Když potkají ducha Zachariáše, který jim nabídne, že je Prahou provede a seznámí je s historií, mají velkou radost. Kdyby jen tušili, že součástí Zachyho průvodcovských služeb bude i osobní setkání s dalšími pražskými strašidly a duchy známých osobností! Nakladatelská anotace. Kráceno.