Italské pohádky = Fiabe italiane - De Tommaso, Valeria, 1976- (Dvojjazyčná kniha pro začátečníky, 2019)
Knížka obsahuje pět originálních italských pohádkových příběhů, upravených pro začínající a mírně pokročilé čtenáře italštiny. Původní italské pohádky pocházející ze 17.století jsou převyprávěny do srozumitelné italštiny a spolu se souběžným českým textem vhodné pro mladší děti, začínající i mírně pokročilé studenty italštiny.