Hořící království - Green, Sally, 1961- (CooBoo, 2020)
Pokračování napínavé dobrodružné fantasy série. Válka se šíří jako požár a zloději dýmu čelí prozatím největším výzvám. Catherinin otec má Severní planinu ve svých rukách a mladá královna musí vyslat svého věrného strážce Ambrose rovnou do jámy lvové na zoufalou misi: musí se pokusit přerušit dodávku dýmu démonů. V Calidoru mezitím Edyon a March čelí budoucnosti každý zvlášť a Tash ve světě démonů bojuje s cenou, kterou musí zaplatit za svou minulost. Ale jak se bitva o lidská království blíží ke svému vrcholu, svět démonů odhaluje poslední příšerné tajemství. Nakladatelská anotace. Kráceno.