Propletený život : jak houby utvářejí svět, mění naši mysl a ovlivňují budoucnost - Sheldrake, Merlin, 1987- (Kazda, 2020)
Kniha odkrývá tajemství světa hub, a to v kontextu života planety a lidského organismu. Autorka ukazuje jejich rozmanitost, vlastnosti a pozoruhodné schopnosti, jejich význam v medicíně a psychoaktivní vlastnosti.