Hon na Cassandru - Kleypas, Lisa, 1964- (Baronet, 2020)
Romance s jemně erotickým nádechem, odehrávající se v přitažlivých kulisách života anglické aristokracie na sklonku devatenáctého století. Železniční magnát Tom Severin je dost bohatý a mocný, aby si mohl splnit každé přání. Stačí říct a má všechno - nebo každého - co si zamane. Najít dokonalou ženu by mělo být jednoduché - a od chvíle, kdy poprvé uvidí lady Cassandru Ravenelovou, je rozhodnutý ji získat. Jenže krásná a bystrá Cassandra je stejně odhodlaná provdat se z lásky - což je to jediné, co jí Tom nemůže dát. Severin je nejpoutavější a nejpřitažlivější muž, s jakým se kdy Cassandra setkala, i když má srdce z kamene. Ona však nestojí o život v rychlém tempu světa nemilosrdného muže, který vždy hraje tak, aby zvítězil. Když se objeví nový nepřítel, jemuž se téměř podaří zničit Cassandřinu pověst, Severin se chopí příležitosti, na niž čekal. Jako vždy dosáhne svého - nebo snad ne? Nakladatelská anotace. Kráceno.