Ovládněte svůj čas i život - Mandžuková, Jarmila, 1959- (Vyšehrad, 2020)
Autorka čtenářům nabízí nástroje a postupy, pomocí kterých můžou získat návyky efektivního nakládání s časem. Smyslem této praktické příručky je pochopit, jak a proč ztrácíme náš drahocenný čas, proč prokrastinujeme a nic nestíháme.