Traktory - Hášová Truhelková, Lucie, 1982- (Síla motorů, 2020)
Obrazová publikace pro děti představuje traktor jako mocný nástroj. Dozvíme se co všechno je pod kapotou, z jakých součástek se skládá, kam se dá takový stroj připojit a jak moc je traktor všestranný.