Ilustrovaný atlas nejpodivnějších pravěkých tvorů - Säfström, Maja, 1987- (Albatros, 2020)
Ilustrovaný atlas zvířat žijících v pravěku. Pravěk neznamená jenom dinosauří svět. Podle autorky v pravěku žilo mnohem více zajímavých zvířat, která si dnes ani neumíme představit.