Co nevíte o železnici : zajímavá data a informace - Schrötter, Josef, 1949- (CPress, 2020)
Publikace mapuje vývoj železnice, zaměřuje se zajímavosti, rekordy a jedinečná technická řešení. Kniha zajímavou formou představuje železnici, historické zajmavosti na českém území i ve světě, např. které společnosti začaly stavět první tratě na našem území, kdy se objevila první jízdenka, který stát má nejvíce elektrizovaných tratí a mnohé další. Nakladatelská anotace. Kráceno.