Sex ve třech - Castle, Nataly (E-knihy jedou, 2020)
Napínavý porno-erotický thriller nabitý záplavou LGBT sexu.Mladičká Lilla má ráda vše krásné, šperky, oblečení, kabelky. Když se jí přestane dostávat peněz od rodičů, musí si sama najít práci. Naskytne se jí tak příležitost spojit příjemné s užitečným a vydělávat velké peníze jako milenka bohatého páru a jejich přátel. Po čase ale začíná odhalovat tajemství, které jí mělo zůstat skryto. Lillin život se náhle obrací k nepoznání.