Tchaj-wan - Kučera, Petr (E-knihy jedou, 2020)
Vysoké hory, moře, pláže, roztodivné geologické útvary, divoké řeky a moderní velkoměsta. K tomu všemu je třeba přičíst velmi milé obyvatele, chutné jídlo i pití a takřka absenci západních turistů. Taiwan je ve zkratce řečeno skrytý klenot Dálného východu.