Příběhy naděje : jak najít inspiraci v každodenním životě - Morris, Heather, 1953- (CPress, 2020)
Úspěšná novozélandská autorka beletrizovaných příběhů holokaustu vypráví o své práci na nich i o umění naslouchat. Seznámení Laleho Sokolova a Heather Morrisové zcela změnilo život oběma z nich. Muži, který strávil několik let v Osvětimi jako tatér vězňů, dala autorka svou knihou hlas - a jeho ohromující příběh si našel miliony čtenářů po celém světě. Nyní Heather Morrisová dává nahlédnout do své spisovatelské kuchyně a ukazuje, že k tomu, aby zazněly velké příběhy, stačí pozoruhodně málo: naslouchat druhým. Nakladatelská anotace. Kráceno.