Deník tvrdohlavého režiséra - Marhoul, Václav, 1960- (BizBooks, 2020)
Osobní deník z natáčení filmu Tobruk. Publikace obsahuje záznamy každodenních událostí na place, dokumentuje práci během celého procesu výroby filmu i osobní prožitky a myšlenky režiséra a scénáristy v jedné osobě.