Zítřek ti nikdo neslíbil : současný český thriller - Karolová, Kateřina, 1981 (XYZ, 2020)
Tajemný psychologický thriller mladé české autorky, jehož tři hrdinové se probouzejí po zážitku, na nějž si teprve musí vzpomenout... Jsou tři, i když každý sám. Probudí se na neznámém místě. Netuší kde, neví proč. Nic si nepamatují. Julie procitá na zemi v cizí koupelně. O kus dál se probouzí Viktor. Patrika ze spánku vytrhne bolest a stejně jako ostatní tápe s naprostou marností v zamlžených vzpomínkách. Nedokáže promluvit a nic nevidí. Ale jako jediný ví, že je někdo poblíž... Nakladatelská anotace. Kráceno.