Hvězdné války - Kužel, Stanislav, 1946- (CPress, 2020)
Kniha novináře a spisovatele představuje dramatický svět vesmírné špionáže a válečných manévrů, plánovaných i těch skutečných, odehrávajících se v kosmickém prostoru nad našimi hlavami.