Prsa : nekonečný zdroj inspirace, krásy, života, zdraví, humoru i starostí od pravěku až do dnešních dnů (CPress, 2020)
Autoři, kteří si za hlavní téma knihy zvolili ženská ňadra, umožňují čtenáři hravě prozkoumat tento objekt z různých úhlů pohledu, ať už se jedná o dějiny malířství, sochařství, či jazykovědu nebo kulinářství. Oslavují je básníci, opěvují zpěváci, zobrazovali je pravěcí lovci i výtvarníci avantgardních směrů. Byla od úsvitu věků předmětem obdivu, uctívání, fascinace, ale i humoru a radosti. Pro miliony mužů jsou zosobněním krásy, jsou klasickým symbolem věčnosti života i mateřské lásky. Pohled na ně odvádí silnější polovinu lidstva od pracovních povinností i sledování silničního provozu. Nakladatelská anotace. Kráceno.