Anna z Hollywoodu - Doláková, Alena, 1989- (Motto, 2020)
Zpověď holky z Moravy, která se vydá za oceán do Los Angeles hledat svoje štěstí. Holka z Moravy uteče přes půl světa za snem. Někdy je to pohádka, někdy noční můra. Velmi otevřené a trochu autobiografické vyprávění o cestě z domácího rybníka mezi žraloky do Los Angeles. Anna je herečka, feministka, Bukowski v sukních. Miluje jídlo, ale někdy jí jíst vůbec nejde, potřebuje svobodu, jenže hodná holka z Moravy by se měla hlavně dobře vdát! Místo ženicha přichází procesí toxických mužů. Je mezi nimi ten pravý? Tak určitě. Anna chce být slavná a bohatá, zatím je ale zcela chudá a anonymní. Zatím. Nakladatelská anotace.