Tajemství čínské kočičky : #tajemstvicinskekocicky : + 100 rozvojových cvičení a citátů (pro dosažení cílů a splnění přání) : inspirativní příručka - Schneider Hrouzková, Alexandra, 1984- (XYZ, 2020)
Psycholožka přináší v knize propojení kapitol svého života s ispirativními citáty a seberozvojovými interaktivními motivačními cvičeními pro pozitivní energii a vnitřní vyrovnanost.