Stopařův průvodce zeměkoulí - Král, Slávek, 1987- (Pointa, 2020)
Autor popisuje své cesty po celém světě, kdy cestoval stopem, bez velkého rozpočtu, kempoval a vykonával dobrovolnické práce. Líčí svá dobrodružství a zážitky včetně zajímavých setkání s obyvateli, a každodenním životem. Nechybí praktické informace.