Graysonův slib - Sheridan, Mia (Baronet, 2020)
Grayson potřebuje peníze na záchranu rodinné vinice. Kira má peněz spoustu - tedy bude mít. Jejich získání je podmíněno tím, že se vdá. Proto Kira s Graysonem, kteří nemají absolutně nic společného, uzavřou "obchodní" manželství. Když Kira narazí v bance na Graysona, napadne ji, že možná právě objevila řešení svého problému: On evidentně potřebuje peníze a ona je ochotná mu půjčit, ovšem ke svým penězům se dostane až po svatbě. Stačí, když Grayson na její nabídku ke sňatku kývne. Grayson svému otci slíbil, že vzkřísí krachující rodinnou vinici. Na to ale potřebuje prostředky, které nemá, proto s Kiřiným návrhem váhavě souhlasí. Od začátku je zřejmé, že toho nemají moc společného. On je příliš arogantní a pyšný, ona vůči němu chová řadu předsudků. Živá a energická Kira se však přesto snaží v uzavřeném Graysonovi vzkřísit chuť do života a to, co začalo jako obchodní dohoda, se postupně změní v něco vášnivějšího. Brzy si oba uvědomí, že některé sliby by se měly porušit a kvůli jiným stojí za to vše riskovat... I vlastní srdce. Nakladatelská anotace.