Cirkadiánní kód : využijte přirozený rytmus svého těla pro zdraví, výkon a zhubnutí - Panda, Satchin, 1971- (Fit & food, 2020)
Zlepšení zdraví změnou spánkových zvyků, stravovacích a pracovních návyků, učení, cvičení a osvětlení domova.