Bílou tvář - Novák, Erik Dominik (E-knihy jedou, 2020)
Ať již se snědou tváří, nebo s bílou, v slunci každá rozkvete. Totéž i Ty v mých verších najdeš s cestou přímou, tak jen spoj slůvka, můj verš se neplete.