Zpověď dobrovolného blázna - Jakoubková, Marie (E-knihy jedou, 2020)
Muž ve středních letech si odpykává trest v léčebně pro psychicky choré lidi. Sám si tuto možnost zvolil a sám postupně zjišťuje, že to bylo nejhorší rozhodnutí, jaké kdy ve svém životě udělal. Zjistí však, že může být i hůř. Jak si zachovat chladnou hlavu, když nevíte co je a co už není realita?