Tanky pod lupou - Haskew, Michael E. (CPress, 2020)
Detailní popis padesáti tanků, které byly využívány během válečných konfliktů od roku 1918 do současnosti; u každého hesla najdeme vyobrazení s popisky, základní technické údaje nebo informace o bojovém nasazení tanku.