Lehce neuvěřitelné příhody z hor - Úbl, Martin (CPress, 2020)
Třetí autorova kniha humorně odlehčených vyprávění z výletů na světové velehory. Příhody z hor jsou zpátky a s nimi nová dávka neuvěřitelných příhod, které mohou na horách potkat i vás. Jak přežít týdny v divočině bez jakékoliv pomoci? Proč netrhat medvědům borůvky? Jak vylézt na šestitisícovku, když se vám zrovna nechce? Hory! Bažiny! Brody! Jezera! Žádná cesta! Déšť a dinosauři! Kniha o tom, jak rozdýchat hory, sebe, své kamarády a navíc se přitom výborně bavit. Nakladatelská anotace.