Drobnosti : drobné radosti každodenního života - Konupčíková, Tereza, 1995- (CPress, 2020)
Kratičké ilustrované příběhy z každodenního života autorky. Mile a humorně laděné komiksové fragmenty z partnerského soužití a ze života následujícího po narození syna. Autorka ukazuje, že nejen velké věci, ale právě i malé drobnosti dokáží rozzářit den.